Oplegger wipkar nodig?

Wilt u graag een oplegger wipkar toevoegen aan uw wagenpark? Dan bent u bij Ecocombi aan het juiste adres. Ecocombi is specialist op het gebied van lang en zwaar vervoer in Europa. In ons assortiment vindt u volop LZV-oplossingen voor binnen- en buitenland. Ook als u op zoek bent naar een oplegger wipkar kunt u op ons rekenen. We bieden u niet alleen hoogwaardige LZV-oplossingen maar geven u ook graag deskundig advies. Zo weet u altijd precies wat in uw specifieke situatie de beste optie is.

Een oplegger wipkar van Ecocombi

Bij Ecocombi realiseren we graag een nieuwe oplegger wipkar voor u. Ons gespecialiseerde personeel gaat in onze eigen werkplaats in Giessen graag voor u aan de slag. Bij Ecocombi kunnen we een oplegger wipkar altijd precies realiseren zoals u hem hebben wilt. We laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is!

Een oplegger wipkar realiseren

In onze werkplaats kan ook een bestaand wagenpark worden ingezet om een LZV-oplossing te realiseren. Door een bestaand wagenpark om te bouwen of aan te passen kunt u veel besparen. Zo creëren we op een slimme manier een hoogwaardige LZV-combinatie. Bij Ecocombi ontwikkelen we al sinds de begintijd van LZV in Nederland, in 2004, innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer. Niet alleen voor de Nederlandse markt zijn in de loop der jaren steeds weer innovatieve oplossingen ontwikkeld, maar ook voor bijvoorbeeld de Scandinavische markt. Daarnaast bieden we bij Ecocombi ook voor de Duitse markt innovatieve LZV-oplossingen.

Als het gaat om innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer is het van belang om goed op de hoogte te zijn van de wet- en regelgeving op het gebied van LZV. Bij Ecocombi hebben we die kennis in huis. We weten precies aan welke eisen uw LZV-combinatie moet voldoen. Door een oplegger wipkar bij Ecocombi te laten realiseren weet u zeker dat er aan alle eisen en wensen wordt voldaan!

Wilt u graag een oplegger wipkar van Ecocombi aanschaffen? Of bent u op zoek naar een LZV-combinatie en weet u niet zo goed wat de beste optie is? Bij Ecocombi hebben we in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgedaan. We helpen u daarom graag bij het maken van uw keuze en we geven u graag deskundig en eerlijk advies. Ook als u vragen heeft over de wet- en regelgeving op het gebied van LZV kunt u bij ons terecht. We helpen u bij Ecocombi altijd graag op weg!

wipkar wipkar

Meer weten?


Ecocombi 
Industrieweg 25
4283 GX Giessen
Nederland

Tel. 0183 – 712 900
Mail. info@ecocombi.eu

Neem contact op

Uw bericht is succesvol verzonden! 🙂