Oplegger middenasser nodig?

Op zoek naar een oplegger middenasser? Wilt u transport graag duurzamer, goedkoper en efficiënter maken? En wilt u daarom graag een LZV-combinatie aan uw wagenpark toevoegen? Bij Ecocombi kunnen we veel verschillende LZV-combinaties voor u realiseren. Ook voor een oplegger middenasser bent u bij ons aan het juiste adres. Al bijna 15 jaar ontwikkelen we innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer. We zijn specialist op het gebied van LZV in Europa. We helpen u graag op weg!

Een oplegger middenasser van Ecocombi

Een oplegger middenasser was een veelgekozen LZV-combinatie in de proefperiode van LZV in Nederland. Het is een goede toevoeging aan uw wagenpark als u met een vaste LZV-combinatie gaat rijden en er geen sprake is van het flexibel uitwisselen van voertuigen onderweg. Om een goed rendement te kunnen behalen is het belangrijk om een oplegger middenasser zo breed mogelijk in te zetten binnen het wagenpark.

Een oplegger middenasser laten realiseren

We realiseren graag een oplegger middenasser voor u bij Ecocombi. In onze eigen werkplaats in Giessen kunnen we de LZV-combinatie naar wens realiseren. We werken met gespecialiseerd personeel met veel kennis van zaken. Bij Ecocombi zijn we goed op de hoogte van wet- en regelgeving op het gebied van LZV. Niet alleen over de Nederlandse wet- en regelgeving hebben we veel kennis in huis, maar ook over de wet- en regelgeving op het gebied van LZV in andere Europese landen. Dit zorgt ervoor dat we altijd precies weten aan welke eisen een LZV-combinatie moet voldoen. In Duitsland worden er bijvoorbeeld hogere eisen gesteld aan LVZ-combinaties dan in Nederland. U kunt er zeker van zijn dat uw oplegger middenasser van Ecocombi aan alle eisen voldoet.

Bij Ecocombi ontwikkelen we innovatieve oplossingen voor LZV sinds de begintijd van LZV in Nederland, in 2004. In de loop der jaren hebben we zo veel ervaring opgedaan en kennis opgebouwd op het gebied van LZV in binnen- en buitenland. U kunt bij Ecocombi dan ook niet alleen terecht voor een nieuwe opleggger middenasser of andere LZV-combinatie, maar ook voor objectief advies. Weet u niet goed welke LZV-combinatie u het beste aan uw wagenpark kunt toevoegen? Wilt u graag weten of uw LZV-combinatie ook in Duitsland mag rijden? Of heeft u misschien een andere vraag? Neem dan contact met ons op. We horen graag van u hoe we u kunnen helpen en we vertellen u graag wat in uw specifieke situatie de beste optie is.

wipkar wipkar

Meer weten?


Ecocombi 
Industrieweg 25
4283 GX Giessen
Nederland

Tel. 0183 – 712 900
Mail. info@ecocombi.eu

Neem contact op

Uw bericht is succesvol verzonden! 🙂