Middenasser middenasser nodig?

Bent u op zoek naar een middenasser middenasser? Bij Ecocombi kunnen we dit voor u realiseren. Ecocombi is dé specialist op het gebied van LZV in Europa. We hebben al bijna 15 jaar ervaring met de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer. We bieden innovatieve oplossingen voor onder andere de Nederlandse markt, de Scandinavische markt en ook voor de Duitse markt. Niet alle LZV-combinaties zijn in elk land toegestaan. Zo is de wet- en regelgeving op het gebied van LZV in Duitsland strenger dan in bijvoorbeeld Nederland. We zijn bij Ecocombi goed op de hoogte van wet-en regelgeving in binnen- en buitenland en we zorgen er dan ook altijd voor dat uw nieuwe LZV-combinatie aan alle eisen voldoet.

Een middenasser middenasser van Ecocombi

Een middenasser middenasser komt relatief weinig voor. De LZV-combinaties van Plieger zijn misschien wel het meest bekend. We hebben deze geleverd vanaf 2004, de begintijd van LZV in Nederland. Een middenasser middenasser heeft de voorkeur wanneer er veel sprake is van het vervoer van wissellaadbakken of volumevervoer (lage vloerhoogte). Doordat de middenassers kunnen worden uitgewisseld in volgorde wordt er meer flexibiliteit gecreëerd. Alleen maatwerk-wissellaadbakken zijn hierbij qua lengte mogelijk. We raden het af om deze LZV-combinatie toe te passen in combinatie met een laadklep of een kooiaap, in verband met de stabiliteit van de gehele LZV-combinatie.

Een middenasser middenasser laten realiseren

Een middenasser middenasser realiseren wij graag voor u. Dit gebeurt in onze eigen werkplaats in Giessen. Hier werkt gespecialiseerd personeel dat een bestaand wagenpark kan ombouwen of aanpassen om het geschikt te maken voor LZV-gebruik. Een middenasser middenasser kunnen we naar uw wensen realiseren. We bieden bij Ecocombi oplossingen op maat.

Bij Ecocombi hebben we in de loop der jaren veel kennis opgebouwd en veel ervaring opgedaan. U kunt bij Ecocombi dan ook niet alleen terecht voor een middenasser middenasser of een andere LZV-combinatie, maar ook voor objectief advies. Aan de hand van uw wensen geven we u bij Ecocombi graag eerlijk en deskundig advies over de aanschaf van een LZV-combinatie. Zo weet u precies welke optie de beste toevoeging is voor uw wagenpark.

Wilt u meer weten over onze werkwijze wanneer we een bestaand wagenpark gebruiken om een LZV-combinatie te realiseren? Of heeft u misschien een vraag over de inzet van een middenasser middenasser in verschillende Europese landen? Neem dan contact met ons op. We geven u graag meer informatie. 

wipkar wipkar

Meer weten?


Ecocombi 
Industrieweg 25
4283 GX Giessen
Nederland

Tel. 0183 – 712 900
Mail. info@ecocombi.eu

Neem contact op

Uw bericht is succesvol verzonden! 🙂