LZV trailer nodig?

LZV Trailer van EcoCombi

Bent u van plan om een LZV Trailer aan te schaffen? Kies dan voor een LZV Trailer van Ecocombi, dé specialist op het gebied van lang en zwaar vervoer. Bij Ecocombi hebben we veel ervaring. We ontwikkelen namelijk al bijna 15 jaar innovatieve oplossingen voor LZV in heel Europa. Bij Ecocombi kunt u terecht als u op zoek bent naar innovatieve oplossingen voor de Scandinavische markt, maar bijvoorbeeld ook als u een LZV Trailer nodig heeft voor de Duitse markt. We bieden u een LZV Trailer op maat.

Een LZV Trailer van Ecocombi

Een LZV Trailer, of Linktrailer, is vooral bekend op de Scandinavische markt. In Nederland is deze combinatie ook wel bekend als een Combitrain. Het is de meest recente LZV-configuratie, die een groot voordeel biedt. Om een LZV Trailer te realiseren kan er namelijk gebruik worden gemaakt van een bestaand wagenpark, waardoor er optimaal gebruik kan worden gemaakt van bestaande middelen. Met een LZV Trailer heeft u bovendien twee keuzes, dankzij een schuifbaar asstel. Zo kunt u er voor kiezen om de LZV Trailer te gebruiken als individueel voertuig, met een ingeschoven asstel, of als een LZV-voertuig, met een uitgeschoven asstel. Een LZV Trailer van Ecocombi is heel eenvoudig in gebruik. Ook heeft een LZV Trailer weinig onderhoud nodig. Het is zo een nuttige toevoeging aan uw wagenpark.

Een LZV Trailer aanschaffen

Wilt u graag een LZV Trailer van Ecocombi toevoegen aan uw wagenpark? Wij realiseren een LZV Trailer graag zoals u hem hebben wilt. In onze eigen werkplaats in Giessen, waar we werken met gespecialiseerd personeel, gaan we graag voor u aan de slag. We kunnen een LZV Trailer in veel verschillende varianten leveren.

Bij Ecocombi bieden we LZV-oplossingen op maat. In de loop der jaren hebben we steeds weer nieuwe innovatieve oplossingen ontwikkeld, waardoor we veel kennis en ervaring hebben opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat we u naast hoogstaande LZV-oplossingen ook deskundig en objectief advies kunnen geven als het gaat over de aanschaf van een LZV-combinatie. Aan de hand van uw wensen vertellen we u graag wat de meest logische optie voor u is. Op die manier helpen we u ook graag om het juiste type LZV Trailer te kiezen.

Wilt u graag meer weten over de aanschaf van een trailer? Heeft u advies nodig over de aanschaf? Of heeft u misschien een vraag over de wet- en regelgeving op het gebied van lang en zwaar vervoer? Bij Ecocombi horen we graag wat we voor u kunnen betekenen!

wipkar wipkar

Meer weten?


Ecocombi 
Industrieweg 25
4283 GX Giessen
Nederland

Tel. 0183 – 712 900
Mail. info@ecocombi.eu

Neem contact op

Uw bericht is succesvol verzonden! 🙂