LZV Duitsland nodig?

LZV Duitsland van Ecocombi

Op zoek naar LZV Duitsland? Bent u op zoek naar innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer? Dan bent u bij Ecocombi aan het juiste adres. Ecocombi is dé specialist op het gebied van LZV Duitsland. Sinds de start van LZV in Nederland in 2014 houdt Ecocombi zich bezig met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer. Zo bieden we u bij Ecocombi bijvoorbeeld een groot aantal LZV oplossingen voor de Nederlandse en de Scandinavische markt. Onze kennis van zaken en wetgeving zetten we graag in om u objectief advies te geven over de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

Waarom LZV Duitsland bij Ecocombi?

Bij Ecocombi staan we voor u klaar als u op zoek bent naar een oplossing voor LZV Duitsland. In onze werkplaats in Giessen hebben we gespecialiseerd personeel in dienst. Zo kunnen we in onze werkplaats ook uw bestaande wagenpark aanpassen of ombouwen naar LZV-gebruik. Door uw bestaande wagenpark te gebruiken maakt u transport efficiënter, goedkoper en duurzamer. We leggen u graag uit hoe onze ervaren monteurs te werk gaan en wat er nodig is om uw wagenpark gereed te maken voor LZV-gebruik.

Ecocombi heeft al bijna 15 jaar ervaring in innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer. Wij zijn al jaren de specialist voor LZV Duitsland. Ook voor de Duitse markt hebben we verschillende oplossingen in ons assortiment.

Regelgeving LZV Duitsland

De regelgeving op het gebied van LZV is niet in elk land hetzelfde. In de ruim tien Europese landen waar LZV is toegelaten of in proeffase is, is er sprake van verschillende regels en eisen. Zo zijn de regels in Duitsland bijvoorbeeld veel strenger dan in Nederland. Om LZV ook internationaal in te kunnen zetten zijn we bij Ecocombi hard bezig om combinaties te maken die internationaal ingezet kunnen worden.
Eind 2017 heeft Ecocombi een geheel nieuwe Combitrain ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de Duitse LZV wetgeving, die strenger is dan in Nederland. Deze nieuwe Combitrain is voorzien van een elektro-hydraulisch stuursysteem. Ecocombi heeft patent aangevraagd voor deze nieuwe unieke Combitrain. Begin 2018 worden de eerste Combitrains geleverd. De nieuwe Combitrain kan niet alleen in Duitsland maar ook in veel andere landen worden ingezet. Op deze manier wordt internationale inzet van LZV Duitsland mogelijk.

Wilt u meer weten over de werkwijze van Ecocombi en hoort u graag van ons wat wij in de werkplaats in Giessen voor u kunnen betekenen? Of heeft u misschien een vraag over een passende oplossing voor LZV Duitsland? We geven u graag advies voor de juiste oplossing in úw specifieke situatie.

wipkar wipkar

Meer weten?


Ecocombi 
Industrieweg 25
4283 GX Giessen
Nederland

Tel. 0183 – 712 900
Mail. info@ecocombi.eu

Neem contact op

Uw bericht is succesvol verzonden! 🙂