Longlines nodig?

Op zoek naar longlines? Wilt u graag dat transport duurzamer, goedkoper en efficiënter wordt? En wilt u daarom longlines aan uw wagenpark toevoegen? Bij Ecocombi realiseren we graag innovatieve oplossingen, zodat uw wagenpark geschikt is voor lang en zwaar vervoer. Ecocombi heeft vele jaren ervaring en is dé specialist op het gebied van LZV in Europa. We bieden u oplossingen en advies op maat voor LZV in heel Europa.

Longlines laten realiseren bij Ecocombi

Bij Ecocombi zijn we in 2004 begonnen met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor LZV. Dit was in de beginperiode van LZV in Nederland. Sindsdien hebben we steeds weer nieuwe oplossingen ontwikkeld. Op die manier hebben we in de loop der jaren veel kennis vergaard en veel ervaring opgedaan. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn zetten we deze kennis en deze ervaring graag in om u advies te kunnen geven over de aanschaf van longlines voor uw wagenpark. We laten u graag zien wat er mogelijk is en we geven u aan de hand van uw wensen objectief en deskundig advies.

In Giessen is de werkplaats van Ecocombi te vinden. Hier zorgt gespecialiseerd personeel ervoor dat een bestaand wagenpark kan worden omgebouwd of kan worden aangepast voor LZV-inzet. Vaak kan er voor een LZV-oplossing gebruik worden gemaakt van het bestaande wagenpark. U kunt zo op een slimme manier een LZV-oplossing aan uw wagenpark toevoegen. Wilt u graag weten hoe wij te werk gaan bij het ombouwen of aanpassen van uw bestaande wagenpark? Neem dan contact met ons op, we geven u graag meer informatie over onze aanpak en onze longlines.

Longlines van Ecocombi

Bij Ecocombi hebben we niet alleen veel ervaring in longlines. We zijn ook goed op de hoogte van de wet- en regelgeving op het gebied van LZV. We weten welke eisen er in verschillende Europese landen worden gesteld aan LZV-oplossingen. We bieden bij Ecocombi innovatieve oplossingen voor de Nederlandse en Scandinavische markt, maar ook voor de Duitse markt. We weten dat de eisen die aan LZV-oplossingen worden gesteld in Duitsland bijvoorbeeld strenger zijn dan in Nederland. Bij Ecocombi zorgen we er altijd voor dat u uw LZV-oplossing aan alle eisen voldoet.

Wilt u graag meer weten over de aanschaf van Longlines? Bij Ecocombi geven we u graag advies op maat. We leggen de verschillende mogelijkheden aan u voor en vertellen u graag wat in uw specifieke situatie de beste optie zou zijn. U kunt altijd rekenen op vakmanschap, betrouwbare service en objectief en eerlijk advies!

wipkar wipkar

Meer weten?


Ecocombi 
Industrieweg 25
4283 GX Giessen
Nederland

Tel. 0183 – 712 900
Mail. info@ecocombi.eu

Neem contact op

Uw bericht is succesvol verzonden! 🙂