Linktrailer nodig?

Wilt u graag een Linktrailer aanschaffen? Bij Ecocombi staan we voor u klaar! Al bijna 15 jaar ontwikkelen we bij Ecocombi innvatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer. Ecocombi is dé specialist op het gebied van LZV in heel Europa. We bieden innovatieve oplossingen voor veel verschillende markten, zoals bijvoorbeeld de Nederlandse, de Scandinavische of de Duitse markt. Waar u ook naar op zoek bent, we bieden u altijd oplossingen en advies op maat! Wij zijn de Linktrailer specialist van Europa.

Een Linktrailer van Ecocombi

Een Linktrailer is vooral bekend in Scandinavië, waar ook wel de term B-train wordt gebruikt. In Nederland is een Linktrailer ook wel bekend onder de naam Combitrain. Een Combitrain is de meest recente LZV-configuratie. Een Linktrailer, of Combitrain, heeft een groot voordeel. Het is namelijk een LZV-configuratie waarbij gebruik kan worden gemaakt van het bestaande wagenpark. Een linktrailer is eigenlijk een ‘tussenoplegger’ tussen de bestaande trekker en oplegger. Het asstel is schuifbaar. U heeft de keuze of dat u als individueel voertuig wilt rijden met ingeschoven asstel of dat u als LZV-voertuig gaat rijden met uitgeschoven asstel. Een Linktrailer is eenvoudig in gebruik en heeft weinig onderhoud nodig. Bij Ecocombi kunnen we een Linktrailer, of Combitrain, in een groot aantal variaties leveren.

Een Linktrailer laten realiseren

Bij Ecocombi wordt u Linktrailer gerealiseerd in onze eigen werkplaats, in Giessen. Hier staat ons gespecialiseerde personeel voor u klaar om uw bestaande wagenpark om te bouwen of aan te passen voor LZV-gebruik. Ecocombi heeft veel ervaring en kennis op het gebied van LZV, ook als het gaat om regelgeving in binnen- en buitenland. De wet- en regelgeving op het gebied van LZV loopt erg uiteen in de verschillende Europese landen. Bij Ecocombi weten we precies aan welke eisen uw nieuwe Linktrailer moet voldoen.

U bent bij Ecocombi zo aan het goede adres als u een Linktrailer aan uw wagenpark wilt toevoegen. Heeft u een vraag over de aanschaf van een Linktrailer, of wilt u misschien weten welke variant het meest geschikt is in uw specifieke situatie? Bij Ecocombi zetten we onze kennis en ervaring graag in om u deskundig en eerlijk advies te kunnen geven. Op die manier helpen we u om de juiste keuze te maken. We helpen u graag om transport duurzamer, goedkoper en efficiënter te maken. Wilt u meer weten over de innovatieve oplossingen van Ecocombi? Of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de producten van Ecocombi!

wipkar wipkar

Meer weten?


Ecocombi 
Industrieweg 25
4283 GX Giessen
Nederland

Tel. 0183 – 712 900
Mail. info@ecocombi.eu

Neem contact op

Uw bericht is succesvol verzonden! 🙂