Lang LKW nodig?

Bent u op zoek naar een lang LKW om toe te voegen aan uw wagenpark? Bij Ecocombi bieden we u innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer. Ecocombi is dé specialist op het gebied van LZV in Europa. Sinds de komst van LZV in Nederland, in 2004, ontwikkelingen we oplossingen voor LZV. We hebben veel kennis en ervaring op het gebied van LZV, wat we graag inzetten om uw wagenpark geschikt te maken voor LZV. Ook een lang LKW kunnen we bij Ecocombi leveren.

Bij Ecocombi bieden we veel innovatieve oplossingen voor LZV voor de Nederlandse en de Scandinavische markt. Daarnaast bieden we ook voor de Duitse markt oplossingen op maat. De wet- en regelgeving op het gebied van LZV is per Europees land verschillend. Ecocombi is goed op de hoogte van de wet- en regelgeving op het gebied van LZV in de verschillende landen. In Duitsland is deze wet- en regelgeving bijvoorbeeld veel strenger dan in andere Europese landen. Een lang LKW moet aan veel eisen voldoen. Bij Ecocombi weten we precies hoe we een lang LKW voor u kunnen realiseren en aan welke eisen deze nieuwe aanwinst voor uw wagenpark moet voldoen.

Een lang LKW van Ecocombi

Als u een lang LKW wilt aanschaffen, dan bent u bij Ecocombi aan het juiste adres. We hebben bij Ecocombi bijna 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor LZV in Europa. De kennis en ervaring die we in de loop der jaren hebben opgebouwd zorgen ervoor dat we u altijd een oplossing op maat kunnen bieden. We kijken naar wat u nodig heeft om transport efficiënter, duurzamer en goedkoper te kunnen maken. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn geven we u graag objectief advies. We vertellen u wat de eigenschappen zijn van onze verschillende producten en geven u advies over de beste optie in uw specifieke situatie. Ook als u LVZ internationaal wilt kunnen inzetten kunnen wij u daar bij Ecocombi mee helpen.

Een lang LKW laten realiseren

Bij Ecocombi kunnen we een lang LK voor u realiseren. In onze eigen werkplaats gaan we graag voor u aan de slag. Gespecialiseerd personeel kan uw bestaande wagenpark ombouwen of aanpassen voor LZV-gebruik. We laten u graag zien wat er mogelijk is. Door uw bestaande wagenpark in te zetten kunt u op een slimme manier gebruik maken van uw wagenpark.

Wilt u graag een lang LKW aanschaffen? Of heeft u advies nodig? We horen graag van u wat wij voor u kunnen betekenen!

wipkar wipkar

Meer weten?


Ecocombi 
Industrieweg 25
4283 GX Giessen
Nederland

Tel. 0183 – 712 900
Mail. info@ecocombi.eu

Neem contact op

Uw bericht is succesvol verzonden! 🙂