Insteek dolly nodig?

Wilt u een insteek dolly aanschaffen? Kies dan voor een insteek dolly van Ecocombi. Ecocombi is dé specialist op het gebied van LZV in Europa. Bij Ecocombi ontwikkelen we innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer. We bieden oplossingen op maat en geven graag advies bij de aanschaf van een LZV-combinatie. We bieden innovatieve oplossingen voor verschillende Europese markten. Zo bieden we oplossingen voor de Nederlandse en Scandinavische markt maar ook voor de Duitse markt. U kunt altijd op Ecocombi rekenen als u op zoek bent naar een LZV-combinatie!

Een insteek dolly van Ecocombi

De trekker – insteek oplegger – insteek dolly – oplegger is een LZV-configuratie die in 2009 op de markt is geïntroduceerd. Deze LZV-combinatie is gebaseerd op het deelbare containerchassis van D-Tec dat al jaren gemeengoed is in de containerwereld. Op deze deelbare containerchassis wordt in het voorste chassisdeel een steekbaar achterdeel geschoven, door middel van een zware vaste dissel. Er is dus sprake van twee losse voertuigen die samen één voertuig vormen. Een achtersluitende laadklep is, indien gewenst, mogelijk bij de LZV insteek oplegger met insteek dolly. Een ander voordeel is dat de achterste oplegger niet afgekoppeld hoeft te worden voor een laaddok. De insteek dolly kan onder het voertuig blijven staan. De chauffeur hoeft naast licht- en luchtvergrendeling alleen maar de vergrendeling van de dissel los te maken. We kunnen dit LZV-model bij Ecocombi ook leveren met doorlaadmogelijkheid.
Een insteekoplegger met insteek dolly is het alternatief voor de LZV Combitrain. Het voordeel van een Combitrain is dat een Combitrain een lager eigen gewicht heeft en er minder sprake is van onderhoud en storingen. Dit komt doordat het één voertuig is in plaats van twee. Een nadeel is echter dat de Combitrain alleen met een ondervouwende laadklep uitgevoerd kan worden.

Een insteek dolly laten realiseren

Wilt u graag een insteek dolly laten realiseren? Bij Ecocombi beschikken we over een eigen werkplaats. Hier kan ook uw bestaande wagenpark worden ingezet om een LZV-combinatie te kunnen realiseren. In onze werkplaats werkt gespecialiseerd personeel. Met een LZV-combinatie zorgt u ervoor dat transport duurzamer, efficiënter en goedkoper wordt. We geven u bij Ecocombi graag objectief advies. Dankzij de kennis en de ervaring die we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd kunnen we u precies vertellen welke LZV-combinatie het meest geschikt is voor uw specifieke situatie. Wilt u meer weten over een insteek dolly van Ecocombi? Laat het ons dan weten. We vertellen u graag meer!

wipkar wipkar

Meer weten?


Ecocombi 
Industrieweg 25
4283 GX Giessen
Nederland

Tel. 0183 – 712 900
Mail. info@ecocombi.eu

Neem contact op

Uw bericht is succesvol verzonden! 🙂