Gigaliner nodig?

Bent u op zoek naar een gigaliner? Dan bent u bij Ecocombi aan het juiste adres! Bij Ecocombi bieden we u innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer. Ecocombi is dé specialist op het gebied van LZV in Europa. Wilt u uw wagenpark geschikt maken voor LZV? Bent u op zoek naar een gigaliner, of een specifieke oplegger? We adviseren u bij Ecocombi graag welke LZV-combinatie de juiste optie is voor uw specifieke situatie. We hebben een breed assortiment en we hebben vele jaren ervaring. Hierdoor kunnen we u objectief adviseren. Zo bieden we u altijd een LZV-oplossing op maat!

Een gigaliner van Ecocombi

Bij Ecocombi hebben we veel kennis in huis over wet- en regelgeving op het gebied van LZV. De wetgeving op dit gebied is verschillend voor elk Europees land. Regelgeving per land loopt sterk uiteen. Zo zijn de regels en eisen in Duitsland veel strenger dan de regels en eisen in Nederland. Door goed op de hoogte te zijn van de wetgeving per land, kunnen we er altijd voor zorgen dat een oplegger of gigaliner aan alle eisen voldoet. Ook maken we het zo mogelijk om een LZV-combinatie in te zetten voor internationaal transport.

Bij Ecocombi beschikken we over een eigen werkplaats, waar gespecialiseerd personeel werkzaam is. In deze werkplaats kunnen we uw bestaande wagenpark ombouwen of aanpassen voor LZV-gebruik. Doordat vaak uw eigen bestaande wagenpark gebruikt kan worden, kunnen we u een slimme oplossing bieden waarmee u veel kunt besparen en optimaal gebruik kunt maken van het bestaande wagenpark. Met een gigaliner wordt transport zo efficiënter, goedkoper en duurzamer.

Bij Ecocombi hebben we bijna 15 jaar ervaring. Al vele jaren bieden we oplossingen en advies op maat voor LZV in heel Europa. We zetten onze kennis en ervaring graag in om u van eerlijk en deskundig advies te kunnen voorzien.

Een gigaliner van Ecocombi voor de gehele Europese markt

Bij Ecocombi bent u aan het juiste adres voor een gigaliner. Onze ervaren, gespecialiseerde medewerkers gaan graag voor u aan de slag in onze werkplaats. We realiseren hier graag een passende oplossing voor u. Heeft u vragen over de aanschaf van een gigaliner? Of wilt u graag objectief advies ontvangen over het type gigaliner dat het meest geschikt is voor u? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de innovatieve oplossingen van Ecocombi op het gebied van lang en zwaar vervoer. We horen graag van u wat wij hierin voor u kunnen betekenen!

wipkar wipkar

Meer weten?


Ecocombi 
Industrieweg 25
4283 GX Giessen
Nederland

Tel. 0183 – 712 900
Mail. info@ecocombi.eu

Neem contact op

Uw bericht is succesvol verzonden! 🙂