Eurocombi nodig?

Op zoek naar een Eurocombi? Door gebruik te maken van een wagenpark dat geschikt is voor LZV kunt u transport duurzamer, efficiënter en goedkoper maken. Bij Ecocombi ontwikkelen we al bijna 15 jaar innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer. Ecocombi is dan ook hét adres voor LZV in Europa. Bij Ecocombi bieden we u innovatieve oplossingen voor verschillende markten in Europa, waarbij we uiteraard rekening houden met de specifieke wet- en regelgeving op het gebied van LZV per land. Deze wet- en regelgeving kan namelijk per Europees land erg verschillen. De Duitse regelgeving is bijvoorbeeld strenger dan de Nederlandse. Bij Ecocombi realiseren we graag een Eurocombi voor u die aan alle wet- en regelgeving voor de gewenste bestemming voldoet!

Een Eurocombi van Ecocombi

Bij Ecocombi zijn we in 2004 begonnen met het ontwikkelen van oplossingen voor lang en zwaar vervoer. Dit was tijdens het begin van LZV in Nederland. Sinds die tijd hebben we veel kennis en ervaring opgedaan en hebben we steeds weer nieuwe oplossingen kunnen ontwikkelen. Ecocombi heeft zo veel kennis in huis over LZV-oplossingen voor binnen- en buitenland.

In onze eigen werkplaats in Giessen hebben we gespecialiseerd personeel in dienst. In deze werkplaats kan uw bestaande wagenpark worden aangepast of worden omgebouwd zodat het kan worden ingezet voor LZV. Onze ervaren medewerkers weten precies hoe ze een Eurocombi voor u kunnen realiseren.

Een Eurocombi – een oplossing op maat

We vinden het belangrijk om u een oplossing op maat te kunnen bieden. Daarom geven we u graag objectief advies, waarbij we u precies vertellen wat er allemaal mogelijk is en wat de beste opties zijn voor uw specifieke situatie. We helpen u te investeren in uw wagenpark op een manier die het beste is voor uw bedrijf. We horen graag van u wat u nodig heeft voor uw wagenpark. Wij vertellen u vervolgens graag wat wij hierin voor u kunnen betekenen en wat de beste aanpak is. U kunt zo bij Ecocombi altijd rekenen op eerlijk en objectief advies en betrouwbare, vakkundige service.

Wilt u graag meer weten over de aanschaf van een Eurocombi? Heeft u vragen over wet- en regelgeving voor LZV? Of wilt u zich graag door ons laten adviseren? Neem dan contact met ons op. Bij Ecocombi staan we voor u klaar! We geven u graag meer informatie over de verschillende innovatieve oplossingen van Ecocombi en we vertellen u graag hoe u uw wagenpark in onze werkplaats zou kunnen laten aanpassen of ombouwen voor LZV-gebruik. We horen graag van u hoe wij u bij Ecocombi van dienst kunnen zijn!

wipkar wipkar

Meer weten?


Ecocombi 
Industrieweg 25
4283 GX Giessen
Nederland

Tel. 0183 – 712 900
Mail. info@ecocombi.eu

Neem contact op

Uw bericht is succesvol verzonden! 🙂