Welkom bij Ecocombi

Ecocombi: de LZV specialist van Europa!

Welkom bij Ecocombi. Bent u op zoek naar een manier om transport duurzamer, goedkoper en efficiënter te maken? Voeg dan een Ecocombi toe aan uw wagenpark. Door Ecocombi’s in te zetten wordt de uitstoot verminderd, waardoor transport duurzamer wordt. Een Ecocombi kan worden gerealiseerd door gebruik te maken van uw huidige wagenpark. Hoe dat precies in zijn werk gaat? We leggen het u graag uit.

De voordelen van een Ecocombi

Met een Ecocombi kan er meer vervoerd worden dan met een reguliere vrachtwagencombinatie. Een Ecocombi wordt ingezet voor lang en zwaar vervoer. Door een groter laadvermogen en een een grotere lengte kan er meer worden vervoerd, terwijl er in verhouding minder brandstof wordt verbruikt. Op die manier dragen Ecocombi’s bij aan een lagere  CO2-uitstoot. Een LZV-oplossing is een goede investering in uw wagenpark als u transport efficiënter, duurzamer en goedkoper wilt maken.

In onze werkplaats in Giessen werkt gespecialiseerd personeel. Wij realiseren hier graag een LZV-oplossing voor u. Een Ecocombi is niet alleen efficiënter dan een reguliere combinatie. Er is een ander belangrijk voordeel. Zo kan uw reguliere wagenpark worden ingezet om een Ecocombi te realiseren. Een Ecocombi wordt namelijk opgebouwd uit reguliere vrachtwagenmodules. Hierdoor blijven de kosten van een nieuwe Ecocombi laag, maar levert het u wel heel veel op.

Een Ecocombi laten realiseren

Wilt u ook graag een Ecocombi laten realiseren? In de afgelopen jaren hebben we veel kennis en ervaring opgebouwd. We zetten deze kennis graag in om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren over de aanschaf van een Ecocombi. We bieden LZV-oplossingen op maat en ontwikkelen al bijna 15 jaar innovatieve oplossingen voor LZV in binnen- en buitenland. We hebbben veel kennis over wet- en regelgeving op het gebied van LZV. Deze regelgeving is per Europees land verschillend. We weten voor elk Europees land aan welke eisen een LZV-oplossing moet voldoen.

U kunt zo rekenen op objectief advies en innovatieve oplossingen voor LZV waar u verder mee komt. We vertellen u graag wat er in onze werkplaats allemaal mogelijk is. Ook geven we u graag meer informatie over de aanschaf van een LZV-oplossing. Heeft u een vraag over LZV-regelgeving en wilt u graag advies over de aanschaf van een Ecocombi? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag welke opties we u kunnen bieden. We bieden u betrouwbare service en een vakkundige aanpak. U kunt altijd op ons rekenen, welke LZV-oplossing u ook nodig heeft! 

wipkar wipkar

Meer weten?


Ecocombi 
Industrieweg 25
4283 GX Giessen
Nederland

Tel. 0183 – 712 900
Mail. info@ecocombi.eu

Neem contact op

Uw bericht is succesvol verzonden! 🙂