Dolly oplegger nodig?

Wilt u een Dolly oplegger aan gaan schaffen? Kies dan voor een Dolly oplegger van Ecocombi. U bent bij Ecocombi aan het juiste adres voor innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer. Ecocombi ontwikkelt al bijna 15 jaar innovatieve oplossingen voor LZV en is dan ook dé specialist op het gebied van LZV in Europa. We hebben niet alleen kennis van wet- en regelgeving op het gebied van LZV in Nederland, maar ook van deze wet- en regelgeving in andere Europese landen. We zetten onze kennis graag in om u te adviseren over een geschikte Dolly oplegger voor uw specifieke situatie. Bij Ecocombi bieden we u een oplossing op maat!

Een Dolly oplegger van Ecocombi

Een Dolly oplegger is de meest gunstige investering als u over een wagenpark beschikt dat bestaat uit bakwagens en opleggers. Met een Dolly oplegger kunt u veel ervaring opdoen met LZV. Wilt u een nieuwe bakwagen met Dolly aanschaffen, dan kan het zijn dat een Combitrain een beter alternatief is. Bij Ecocombi geven we u hierover graag deskundig en objectief advies. Bij Ecocombi kunnen we een Dolly oplegger in een groot aantal varianten leveren. We zorgen er bij Ecocombi altijd voor dat een Dolly oplegger aan de benodigde eisen voldoet. Zo is een Dolly in Duitsland bijvoorbeeld alleen toegestaan als de Dolly gestuurd is. De wet- en regelgeving is per land verschillend en kan erg uiteenlopen. De wet- en regelgeving in Duitsland is bijvoorbeeld veel strenger dan die in Nederland of andere Europese landen.

We beschikken bij Ecocombi over een eigen werkplaats. Hier zorgt gespecialiseerd personeel ervoor dat uw bestaande wagenpark kan worden omgebouwd of kan worden aangepast voor LZV-gebruik. Vaak kan er gebruik worden gemaakt van uw bestaande wagenpark, waardoor u veel kunt besparen. Dankzij de innovatieve oplossingen die Ecocombi biedt wordt transport duurzamer, efficiënter en goedkoper.

We hebben bij Ecocombi bijna 15 jaar ervaring in innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer. We geven u graag objectief advies, en bieden u een oplossing op maat.

Een Dolly oplegger aanschaffen

Wilt u een nieuwe Dolly oplegger aanschaffen, dan moet u bij Ecocombi zijn. Ecocombi is hét adres voor innovatieve LZV-oplossingen. Wij realiseren in onze werkplaats graag een passende oplossing voor uw specifieke situatie. Wilt u meer weten over de aanschaf van een Dolly oplegger? Of heeft u vragen over wet- en regelgeving op het gebied van LZV? Bij Ecocombi helpen we u graag. U kunt altijd op ons rekenen!

wipkar wipkar

Meer weten?


Ecocombi 
Industrieweg 25
4283 GX Giessen
Nederland

Tel. 0183 – 712 900
Mail. info@ecocombi.eu

Neem contact op

Uw bericht is succesvol verzonden! 🙂