Dolly LZV nodig?

Bent u op zoek naar een Dolly LZV zodat u uw wagenpark geschikt kunt maken voor LZV-gebruik? Bij Ecocombi staan we voor u klaar! In onze werkplaats realiseren wij graag een passende oplossing voor u. Ecocombi is specialist op het gebied van LZV in Europa. We hebben veel kennis over de regelgeving op het gebied van LZV in binnen- en buitenland. Ecocombi biedt veel innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer. We bieden innovatieve oplossingen voor de Nederlandse en de Scandinavische markt, maar ook voor de Duitse markt kunnen wij innovatieve oplossingen leveren. Met een Dolly LZV van Ecocombi wordt transport duurzamer, goedkoper en efficiënter!

Waarom een Dolly LZV?

Met een Dolly LZV kunt u ervaring opdoen met LZV. Als u over een wagenpark beschikt met bakwagens en opleggers, dan is een Dolly LZV waarschijnlijk de meest gunstige investering in uw wagenpark. Als u een nieuwe bakwagen met Dolly aan wilt schaffen dan kan het zijn dat een Combitrain een interessant alternatief is. Weet u niet goed wat de beste optie is? Bij Ecocombi helpen we u graag. We hebben veel ervaring en kennis op het gebied van LZV en we geven u dan ook graag objectief advies. Dankzij dit advies op maat weet u straks precies waar u het beste in kunt investeren om uw wagenpark te kunnen gebruiken voor LZV.

Een Dolly LZV van Ecocombi

Waarom zou u een Dolly LZV bij Ecocombi aanschaffen? Bij Ecocombi hebben we al bijna 15 jaar ervaring met het realiseren van innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer. We bieden u oplossingen op maat. We hebben veel kennis over wet- en regelgeving in binnen- en buitenland op het gebied van LZV, waardoor we precies weten aan welke eisen uw nieuwe Dolly LZV moet voldoen. We werken met gespecialiseerd personeel dat in onze eigen werkplaats uw bestaande wagenpark kan aanpassen of ombouwen zodat het ingezet kan worden voor LZV-gebruik. We leveren bij Ecocombi een Dolly in veel verschillende varianten. We vertellen u bij Ecocombi graag welke variant voor u het meest geschikt is. Zo kunt u bij Ecocombi altijd rekenen op eerlijk en deskundig advies en betrouwbare service!

Een Dolly LZV aanschaffen

Wilt u graag een Dolly LZV aanschaffen en wilt u graag deskundig advies krijgen over de aanschaf van een Dolly? Of heeft u misschien een vraag over de regelgeving op het gebied van LZV? Laat het ons dan weten. We geven u graag meer informatie over alle innovatieve oplossingen van Ecocombi!

wipkar wipkar

Meer weten?


Ecocombi 
Industrieweg 25
4283 GX Giessen
Nederland

Tel. 0183 – 712 900
Mail. info@ecocombi.eu

Neem contact op

Uw bericht is succesvol verzonden! 🙂