Dolly Germany nodig?

Wilt u graag een Dolly Germany aanschaffen zodat uw wagenpark geschikt is voor LZV? Bij Ecocombi bent u aan het goede adres. Ecocombi levert innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer en is dé specialist in LZV in Europa. We hebben kennis van zaken en weten veel over wet- en regelgeving op het gebied van LZV in binnen- en buitenland. In onze eigen werkplaats realiseren wij graag een Dolly Germany voor u.

Een Dolly Germany van Ecocombi

Ecocombi biedt al bijna 15 jaar innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer. Zo heeft Ecocombi innovatieve LZV oplossingen voor de Nederlandse en Scandinavische markt. Maar ook voor de Duitse markt kunnen wij innovatieve oplossingen bieden. De Duitse wet- en regelgeving is strenger dan bijvoorbeeld de Nederlandse wet- en regelgeving. Zo moet een Dolly Germany aan veel eisen voldoen. Bij Ecocombi zorgen we ervoor dat uw Dolly Germany aan de juiste wet- en regelgeving voldoet, zodat de Dolly kan worden ingezet voor de Duitse markt.

Een Dolly Germany is misschien wel de beste investering in uw wagenparkt als uw wagenpark bestaat uit bakwagens en opleggers. Met een Dolly Germany kunt u ervaring opdoen in LZV. Overweegt u om een nieuwe bakwagen met Dolly aan te schaffen? In dat geval zou u ook een Combitrain van Ecocombi kunnen aanschaffen. Bij Ecocombi geven we u graag meer informatie over alle mogelijke LZV-oplossingen.

Bij Ecocombi hebben we in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan. Dit zetten we graag in om u vakkundig en objectief advies te kunnen geven, bijvoorbeeld over de aanschaf van een Dolly. We denken graag met u mee zodat we u een oplossing op maat kunnen bieden. Zo helpen we u om transport duurzamer, efficiënter en goedkoper te maken!

Een Dolly Germany aanschaffen

Bij Ecocombi kunnen we in onze werkplaats, waar gespecialiseerd personeel werkt, uw bestaande wagenpark aanpassen of ombouwen om het geschikt te maken voor LZV-gebruik. Uw huidige wagenpark kan vaak worden ingezet om een passende LZV-oplossing te realiseren. Hierdoor kunnen we u niet alleen een innovatieve oplossing bieden, maar kunt u ook veel besparen. Ons gespecialiseerde personeel staat klaar om uw nieuwe Dolly te realiseren!

Bij Ecocombi bieden we u zo veel verschillende LZV-oplossingen. Ook geven we u graag advies over de beste opties om uw wagenpark in te kunnen zetten voor LZV. Wilt u graag meer weten over de aanschaf van een Dolly? Of wilt u weten welke varianten wij kunnen leveren? We vertellen u graag meer!

wipkar wipkar

Meer weten?


Ecocombi 
Industrieweg 25
4283 GX Giessen
Nederland

Tel. 0183 – 712 900
Mail. info@ecocombi.eu

Neem contact op

Uw bericht is succesvol verzonden! 🙂