Dolly Duitsland nodig?

Bent u op zoek naar een Dolly Duitsland? Bij Ecocombi zit u goed. Bij Ecocombi bieden we innovatieve LZV oplossingen voor verschillende markten, waaronder ook de Duitse markt. Ecocombi is dé specialist op het gebied van LZV in Europa. Al bijna 15 jaar ontwikkelen we innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer. We hebben zo in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgebouwd. Deze kennis en deze ervaring zetten we graag in om u innovatieve producten te kunnen bieden die ervoor zorgen dat transport efficiënter, duurzamer en goedkoper wordt! Wij zijn dus de LZV specialist voor uw Dolly Duitsland.

Waarom een Dolly Duitsland?

De wet- en regelgeving op het gebied van LZV is niet in elk Europees land hetzelfde. Er zijn zelfs grote verschillen in deze wet- en regelgeving. In Duitsland zijn de regels en eisen namelijk strenger dan bijvoorbeeld in Nederland. Bij Ecocombi hebben we veel kennis in huis over de wet- en regelgeving op het gebied van LZV per specifiek Europees land. We weten dan ook precies aan welke eisen een Dolly Duitsland moet voldoen.

Beschikt u over een wagenpark dat bestaat uit bakwagens en opleggers, dan is een Dolly Duitsland misschien wel de meest gunstige investering. U kunt met uw Dolly Duitsland veel ervaring opdoen met LZV. Als u een nieuwe bakwagen met Dolly aan wilt schaffen dan zou u de aanschaf van een Combitrain ook kunnen overwegen. Wilt u graag weten wat de beste keuze is? Bij Ecocombi geven we u graag objectief advies. Hierdoor weet u precies waar u het beste in kunt investeren. Bij Ecocombi kunnen we veel verschillende varianten van een Dolly leveren.

Een Dolly Duitsland van Ecocombi

Bij Ecocombi hebben we bijna 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. We bieden oplossingen op maat voor LZV in heel Europa. Door rekening te houden met de specifieke regelgeving per land, zorgen we ervoor dat uw nieuwe Dolly aan alle eisen voldoet. Bij Ecocombi beschikken we over een eigen werkplaats. Hier werkt gespecialiseerd personeel dat veel kennis van zaken heeft. Zij kunnen bijvoorbeeld ook uw bestaande wagenpark aanpassen of ombouwen voor LZV-gebruik. Door gebruik te maken van uw huidige wagenpark kunt u veel besparen. We vertellen u graag wat er in onze werkplaats allemaal mogelijk is!
Wilt u graag een Dolly Duitsland aanschaffen maar heeft u nog een vraag over de aanschaf van een Dolly? Of wilt u misschien meer weten over LZV-oplossingen voor uw wagenpark? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de innovatieve oplossingen van Ecocombi!

wipkar wipkar

Meer weten?


Ecocombi 
Industrieweg 25
4283 GX Giessen
Nederland

Tel. 0183 – 712 900
Mail. info@ecocombi.eu

Neem contact op

Uw bericht is succesvol verzonden! 🙂