Combitrain nodig?

Combitrain van Ecocombi

Bent u op zoek naar een Combitrain? Wij gaan graag voor u aan de slag! In onze werkplaats in Giessen werkt gespecialiseerd personeel met veel kennis van zaken. We bouwen graag uw bestaande wagenpark om zodat het geschikt is voor LZV gebruik. Ecocombi heeft bijna 15 jaar ervaring in innovatieve LZV oplossingen. Voor een Combitrain bent u bij Ecocombi dan ook aan het juiste adres!

Wat is een Combitrain?

Een Combitrain is de meest recente LZV-configuratie. In Australië rijden de Combitrains al veel langer, als B-double. In Scandinavië is de Combitrain al bekend onder de naam B-train/Linktrailer. Veel wagenparken en transporteurs bestaan uit trekkers en opleggers. Het ligt dan voor de hand om te zoeken naar een LZV-configuratie waarbij het bestaande wagenpark gebruikt kan worden. Met de Combitrain heeft Ecocombi dé oplossing. In feite is het een ‘tussenoplegger’ tussen de bestaande trekker en de oplegger. Het asstel van de Combitrain is schuifbaar. U heeft de keuze of u als individueel voertuig rijdt met ingeschoven asstel of dat u als LZV-voertuig rijdt met uitgeschoven asstel. Bij de laatstgenoemde optie is op het uitgeschoven deel een koppelschotel gemonteerd voor de volgoplegger. De Combitrain van Ecocombi heeft heel weinig onderhoud nodig en is eenvoudig in gebruik. Bij Ecocombi kunnen we de Combitrain in veel variaties leveren. Binnenkort kunnen we bovendien een Combitrain leveren die ook voldoet aan de Duitse LZV-regelgeving waardoor de Combitrain ook in dit land ingezet kan worden.

Waarom een Combitrain van Ecocombi?

Ecocombi is dé LZV-specialist van Europa. We hebben veel kennis van zaken over LZV-wetgeving in de verschillende Europese landen. We werken steeds weer aan innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer. Ons gespecialiseerde personeel kan uw bestaande wagenpark aanpassen of ombouwen, waardoor u transport efficiënter, duurzamer en goedkoper kunt maken. We leggen u graag uit hoe onze ervaren monteurs te werk gaan bij het realiseren van een Combitrain.

We hebben bij Ecocombi een groot assortiment met innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer in een groot aantal landen. Zo hebben we alle mogelijke LZV-oplossingen voor de Nederlandse en Scandinavische markt maar hebben we ook LZV-oplossingen voor de Duitse markt in ons assortiment. De LZV-regelgeving is niet in elk Europees land hetzelfde. Zo is de regelgeving op dit gebied in Duitsland bijvoorbeeld veel strenger dan in Nederland. Bij Ecocombi zorgen we ervoor dat een Combitrain aan alle benodigde eisen voldoet. 

combitrain oplegger

Meer weten?


Ecocombi 
Industrieweg 25
4283 GX Giessen
Nederland

Tel. 0183 – 712 900
Mail. info@ecocombi.eu

Neem contact op

Uw bericht is succesvol verzonden! 🙂