Combitrain oplegger nodig?

Een Combitrain oplegger van Ecocombi

Op zoek naar een Combitrain oplegger? Wilt u graag een Combitrain aanschaffen zodat ook uw wagenpark geschikt is voor LZV? Bij Ecocombi bent u aan het juiste adres. Ecocombi is dé specialist op het gebied van LZV in Europa. We hebben veel kennis van zaken over wetgeving op het gebied van LZV in verschillende Europese landen en we realiseren al bijna 15 jaar innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer. In onze werkplaats in Giessen werken we met gespecialiseerd personeel. We leveren u bij Ecocombi graag de Combitrain oplegger die u nodig heeft!

Ecocombi heeft een groot assortiment. Zo kunnen wij een Combitrain oplegger leveren in veel verschillende varianten. We hebben innovatieve oplossingen voor de Nederlandse en Scandinavische markt. Maar ook voor de Duitse markt bieden we innovatieve oplossingen. In onze eigen werkplaats realiseren we graag de gewenste Combitrain voor u!

Combitrain oplegger van Ecocombi samenstellen

Wat is een Combitrain eigenlijk precies en wat zijn de voordelen? In feite is een Combitrain een ‘tussenoplegger’ tussen de bestaande trekker en de oplegger. Doordat het asstel van de Combitrain schuifbaar is heeft u twee opties: u heeft de keuze of dat u als individueel voertuig rijdt met ingeschoven asstel of dat u als LZV-voertuig rijdt met uitgeschoven asstel. Bij de laatstgenoemde optie is op het uitgeschoven deel een koppelschotel gemonteerd voor de volgoplegger.

Een groot deel van de huidige wagenparken en transporteurs bestaat uit trekkers en opleggers. Het is dan logisch om op zoek te gaan naar een LZV-configuratie waarbij het bestaande wagenpark benut kan worden. Dit is het voordeel van de Combitrain oplegger. Met de Combitrain biedt Ecocombi u een slimme oplossing. De tussenoplegger kan worden gebruikt in combinatie met het bestaande wagenpark.

Waarom een Combitrain oplegger van Ecocombi?

Ecocombi is dé LZV-specialist van Europa. We hebben veel kennis in huis over de wetgeving rondom lang en zwaar vervoer. De wetgeving is in elk Europees land weer anders. Zo is de wetgeving in Duitsland bijvoorbeeld veel strenger dan in Nederland. Binnenkort kunnen we bij Ecocombi ook een Combitrain leveren die voldoet aan de strenge Duitse regelgeving. Bij Ecocombi kunnen we ervoor zorgen dat u een combitrain ook internationaal kunt inzetten voor LZV.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een Combitrain oplegger? We geven u graag objectief advies over het type Combitrain dat het meest geschikt is voor uw bedrijf. Heeft u vragen over de aanschaf van een Combitrain? Of wilt u graag weten hoe wij hierbij gebruik maken van uw huidige wagenpark? Neem dan contact met ons op. We vertellen u bij Ecocombi graag meer over onze innovaties voor lang en zwaar vervoer!

combitrain oplegger

Meer weten?


Ecocombi 
Industrieweg 25
4283 GX Giessen
Nederland

Tel. 0183 – 712 900
Mail. info@ecocombi.eu

Neem contact op

Uw bericht is succesvol verzonden! 🙂