Combitrain LZV nodig?

Combitrain LZV van Ecocombi

Wilt u een Combitrain LZV aanschaffen zodat uw wagenpark geschikt is voor LZV? Bij Ecocombi staan we voor u klaar! Ecocombi is dé specialist op het gebied van LZV in Europa. Ecocombi ontwikkelt innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer. Dit doen wij al sinds 2014, de start van LZV in Nederland. We hebben bijna 15 jaar ervaring bij Ecocombi, en dus veel kennis van zaken. We hebben gespecialiseerd personeel in dienst. We gaan graag voor u aan de slag om u een Combitrain LZV te kunnen leveren. Voor een Combitrain LZV zit u goed bij Ecocombi!

Wat is een Combitrain LZV?

Een Combitrain LZV is op dit moment de meest recente LZV-configuratie. De Combitrain is bekend in andere landen onder andere namen. Zo rijden in Australië de Combitrains als B-double. In Scandinavië is de Combitrain bekend onder de naam B-train/Linktrailer. Wanneer we kijken naar wagenparken, bestaan veel wagenparken en transporteurs uit trekkers en opleggers. Bij het zoeken naar een LZV-configuratie ligt het dan ook voor de hand om te kijken naar een oplossing waarbij het bestaande wagenpark gebruikt kan worden. Op die manier kan er veel worden bespaard.

Met de Combitrain LZV biedt Ecocombi uw bedrijf dé oplossing. In feite is de Combitrain LZV een ‘tussenoplegger’ tussen de bestaande trekker en de oplegger. Het asstel van de Combitrain is schuifbaar, waardoor u de keuze heeft of dat u als individueel voertuig rijdt met ingeschoven asstel of dat u rijdt als LZV-voertuig met uigeschoven asstel. Rijdt u als LZV-voertuig, dan is op het uitgeschoven deel een koppelschotel gemonteerd voor de volgoplegger. De Combitrain van Ecocombi is onderhoudsarm en makkelijk te gebruiken. De Combitrain is bij Ecocombi in veel varianten leverbaar. Er wordt hard aan gewerkt om ook een Combitrain voor de Duitse markt te kunnen leveren.

Waarom een Combitrain LZV van Ecocombi?

Ecocombi is specialist op het gebied van LZV in Europa. De wetgeving op het gebied van LZV verschilt erg per Europees land. Zo zijn de regels en eisen in Duitlsland bijvoorbeeld veel strenger dan in Nederland of andere landen. Bij Ecocombi zien we het als uitdaging om voor iedere situatie een passende oplossing te kunnen bieden. Daarom kunnen we binnenkort ook Combitrains leveren die aan de Duitse eisen voldoen.

Bij Ecocombi geven we u graag objectief advies. Welk type Combitrain heeft u nodig voor uw bedrijf? En hoe kan uw huidige wagenpark daarvoor worden ingezet? We helpen u graag!

combitrain oplegger

Meer weten?


Ecocombi 
Industrieweg 25
4283 GX Giessen
Nederland

Tel. 0183 – 712 900
Mail. info@ecocombi.eu

Neem contact op

Uw bericht is succesvol verzonden! 🙂