Combitrain Duitsland nodig?

Combitrain Duitsland van Ecocombi

Wilt u een Combitrain Duitsland toevoegen aan uw wagenpark? Kies dan voor een Combitrain Duitsland van Ecocombi. Ecocombi is dé specialist op het gebied van LZV in Europa. We weten bij Ecocombi precies wat de regelgeving is op het gebied van LZV in Duitsland. We realiseren al bijna 15 jaar innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer. Hiermee zijn we begonnen in 2014, de start van LZV in Nederland. Ook voor onder andere de Duitse markt bieden we volop oplossingen voor LZV.

Bij Ecocombi werkt gespecialiseerd personeel met veel kennis van zaken. In onze eigen werkplaats in Giessen kunnen wij uw bestaande wagenpark aanpassen of ombouwen voor LZV-gebruik. Samen met ons ervaren personeel realiseren wij graag de Combitrain Duitsland die u nodig heeft! Bij Ecocombi zorgen we ervoor dat uw nieuwe Combitrain aan alle eisen voldoet.

Combitrain Duitsland: comform alle Duitse wetten en richtlijnen

Misschien weet u niet precies wat een Combitrain eigenlijk is. We leggen het u graag uit. Een Combitrain kunt u in feite zien als een ‘tussenoplegger’ die de bestaande trekker en de oplegger met elkaar verbindt. Het asstel van de Combitrain is schuifbaar. Dit zorgt ervoor dat u twee opties heeft: rijden als individueel voertuig met ingeschoven asstel of rijden als LZV-voertuig met uitgeschoven asstel. Bij de laatstgenoemde optie is op het uitgeschoven deel een koppelschotel gemonteerd voor de volgoplegger.

Het ligt voor de hand om op zoek te gaan naar een LZV-configuratie waarbij het bestaande wagenpark benut kan worden als de meeste wagenparken bestaan uit trekkers en opleggers. Het voordeel van de Combitrain is dat u ook uw huidige wagenpark kunt inzetten. Zo biedt Ecocombi u met de Combitrain een innovatieve oplossing. We kunnen een Combitrain Duitsland, die aan de Duitse wet- en regelgeving voldoet, binnenkort leveren.

Waarom een Combitrain Duitsland van Ecocombi?

Bij Ecocombi bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een Combitrain Duitsland. We hebben veel ervaring met het realiseren van oplossingen voor lang en zwaar vervoer in verschillende landen in Europa. Wetgeving op dit gebied is in elk Europees land weer anders. Doordat we veel kennis in huis hebben op het gebied van LZV-wetgeving weet u zeker dat uw nieuwe Combitrain van Ecocombi aan alle eisen voldoet. We zorgen er graag voor dat u uw Combitrain Duitsland ook internationaal kunt inzetten.

Heeft u vragen over de aanschaf van een Combitrain Duitsland? Laat het ons dan weten. We geven u graag objectief advies!

combitrain oplegger

Meer weten?


Ecocombi 
Industrieweg 25
4283 GX Giessen
Nederland

Tel. 0183 – 712 900
Mail. info@ecocombi.eu

Neem contact op

Uw bericht is succesvol verzonden! 🙂