B Double nodig?

Op zoek naar een B Double? Bent u op zoek naar een manier om transport efficiënter, duurzamer en goedkoper te maken? En wilt u daarom graag een B Double toevoegen aan uw wagenpark? Bij Ecocombi bent u aan het juiste adres. Al bijna 15 ontwikkelt Ecocombi innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer. Dit doen we voor verschillende markten, zowel in binnen- als in buitenland. In ons aanbod hebben we bijvoorbeeld innovatieve oplossingen voor de Nederlandse en de Scandinavische markt. Maar ook voor de Duitse markt, waar weer heel andere wet- en regelgeving geld, bieden we oplossingen op maat.

Een B Double van Ecocombi

Ecocombi is hét adres voor LZV oplossingen. We beschikken bij Ecocombi namelijk over een eigen werkplaats waar gespecialiseerd personeel bestaande wagenparken kan ombouwen of kan aanpassen zodat het kan worden ingezet voor LZV. Ecocombi is begonnen met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer in 2004, de begintijd van LZV in Nederland. Sinds die tijd zijn er veel ontwikkelingen doorgevoerd. We hebben veel ervaring opgedaan en veel kennis opgebouwd. Dit zetten we nu in om u een B Double te kunnen leveren die aan alle eisen voldoet.

Een B Double kan meer vervoeren dan een reguliere combinatie. Doordat de lengte van de combinatie en het laadvermogen groter is dan een reguliere combinatie, kan er meer worden vervoerd. Hierdoor is er sprake van efficiënter transport, wat er vervolgens voor zorgt dat  CO2-uitstoot wordt verminderd. Een B Double is zo een waardevolle toevoeging aan uw wagenpark.
Een B Double realiseren

Om een B Double te kunnen realiseren wordt gebruik gemaakt van uw huidige wagenpark. Dit gebeurt in onze eigen werkplaats in Giessen. Het realiseren van een B Double kunt u met een gerust hart aan ons gespecialiseerde personeel toevertrouwen. Door uw eigen wagenpark te benutten voor het realiseren van een B Double kunt u optimaal gebruik maken van uw bestaande wagenpark. Bij Ecocombi geven we u graag advies over de aanschaf van een B Double. We vertellen u graag hoe we bij het realiseren van uw B Double te werk gaan en wat er allemaal mogelijk is. Bij Ecocombi hebben we veel kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van LZV in verschillende Europese landen. We zorgen er altijd voor dat een LZV-oplossing aan alle eisen voldoet. Wilt u meer weten over de aanschaf van een B-double? We geven u graag meer informatie. Neem contact met ons op en wij vertellen u graag welke innovatieve oplossingen wij u kunnen bieden!

wipkar wipkar

Meer weten?


Ecocombi 
Industrieweg 25
4283 GX Giessen
Nederland

Tel. 0183 – 712 900
Mail. info@ecocombi.eu

Neem contact op

Uw bericht is succesvol verzonden! 🙂